2014. február 1.

Téli manikűr kihívás - 9. Téli glitter

A mai téma Lilla kihívásában a Téli glitter. Nem is húzom az időt, a tovább után mutatom, hogy mit találtam ki.


Nem mondom, hogy nem lett kicsit karácsonyos, de próbálom belemagyarázni, hogy hóangyalos. :)


Az átmenet (igen, ez az akar lenni) sem sikerült a legjobban, de mindezek ellenére szerettem hordani ezt a manikűrt. Remélem, nem unjátok még a sok fehér alapú lakkozást, nekem kicsit furcsa, hogy ennyit használom ezt a színt, mert eddig nem volt jellemző rám. Gondoltam is rá, hogy mostanában akár egy fehér géllakk díszítgetésével is egész jól ellettem volna. :)

Szóval az essence 121 gold fever-t ütögettem fel egy sminkszivacs segítségével, miután az ecsettel fölhúzogatós átmenetképzés technikája, amit Timinél láttam, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Kár, pedig glitteres lakkot nem olyan vicces letakarítani a bőrről, ami viszont elkerülhetetlen a szivacsozás után. :( De ez nem jelenti azt, hogy másnak sem válik be a módszer, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, megnézhetitek ITT. Végül még egy kis csillag alakú szegecset is felapplikáltam a gyűrűsujjamra, mert olyan cuki. És neeem, egyáltalán nem volt sok a munkahelyen. Na jó, talán egy "kicsit". :)


Tudom, tudom, a kisujjam bőre elég gáz (meg úgy egyáltalán a mai képek), de sajnos csak a fotókon vettem észre, a valóságban nem nézett ki ennyire durván. De tényleeeg...

Ti hogy álltok a fehérrel?

10 megjegyzés:

 1. szerintem szép lett, nekem nem jutott eszembe a karácsony róla :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor jó. Örülök, hogy tetszik. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép, tetszik nekem is :)

  VálaszTörlés
 3. This manicure looks great on your nails!
  I really like it!

  Julia

  VálaszTörlés
 4. nekem a homokos tengerpart jutott róla eszembe. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát... akkor majdnem sikerült hoznom a télies hangulatot... :D Amúgy tényleg hasonlít. Még partra vetett csillag is van. :)

   Törlés