2013. október 6.

Vissza a múltba, avagy semmi nem jön össze...

Na igen... az egész úgy kezdődött, hogy vettem csodálatosan szép lakkokat. Nagy tervekkel indultam neki a hétvégének, de sajnos sem a kivitelezés, sem a fotózás nem volt problémamentes. Így most egy tavalyi water marble gyakorlásom eredményét mutatom be.


A minta sötét rózsaszínje az Avon Speed Dry Strawberry árnyalata, ami szerintem tökéletes ehhez a technikához, hiszen nagyon jó a fedése. A többi felhasznált lakkra már nem emlékszem, de azt hiszem, senki nem fog emiatt álmatlanul forgolódni az ágyában. :) Most ahogy így nézegetem a képet, eszembe jutott, hogy az ilyen világos (fehér?) színt is tartalmazó water marble milyen jól mutatna egy kis csillámos fedőlakkal. Nem is értem, ezt eddig még miért nem próbáltam ki. :)

Azért pozitív bloggal kapcsolatos élményem is volt a napokban, hiszen úgy tűnik, nem csak magamnak írogatok, aminek nagyon örülök. Ehhez hozzásegített Azrail bejegyzése is, ami szintén jól esett, és ezúton is köszönöm.

Van még valaki rajtam kívül, aki ilyen lusta, hogy nem képes teljes water marble manikűrt készíteni? Esetleg próbáltátok már a Five Nails, One Cup módszert? Ha még nem ismernétek, nézzétek meg ezt a videót.


4 megjegyzés:

  1. Díjat kaptál: http://naomiblog123.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy! Ez az első díjam. :) Igyekszem minél előbb válaszolni.

      Törlés
  2. Szép lett a minta. Nekem csak ritkán jön ilyen szépen ki, és akkor is általában csak egy, max két ujjamra a tízből. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem sem sikerül mindig úgy, ahogy szeretném. :)

      Törlés