2015. augusztus 24.

Manikűrvadász 19.

Sajnos fáziskésésben vagyok, hiszen már az összefoglalót is kitette Bella. Majdnem lecsúsztam a jelentkezésről is, de Petra volt olyan kedves, és sorsolt nekem egy párt, méghozzá Dórit, a Vörös Bársony Blogról.


Elsősorban Tőle kérek elnézést, remélem a várakozás nem szegte kedvét, és tetszeni fog neki ennek a manijának az újraalkotása (ami egyébként már eleve egy reprodukció).

Eredeti bejegyzés
Tehát szívószálas technika. Nem nagyon akart menni. Főleg a kevert barack lakkommal, ami már nagyon a végét járja, és be is van sűrűsödve rendesen. Az átmenettel a legkevésbé sem voltam elégedett, még szerencse, hogy a placsnik jótékonyan elfedik amatőrségem bizonyítékait.




Örülök, hogy elkészítettem ezt a manikűrt, mert nagyon szeretem viselni. Ja, az összhatáson kicsit lágyítottam azzal, hogy elhagytam a feketét, és ezüstöt használtam helyette.

Ti próbáltátok már ezt a technikát? Hogy ment? Milyen színekkel tudjátok még elképzelni?
<!­­ start InLinkz script ­­> <!­­ end InLinkz script ­­>

6 megjegyzés:

  1. Te lány, hát miért nem szóltál, hogy pótoltál te is? :D Beillesztettem a manidat az összefoglalóba! ;) Amúgy nekem nagyon tetszik. :) Egy hasonló mani nekem is már nagyon régóta van lementve az inspirációs mappámba, annyi különbséggel, hogy ott a barack helyett rózsaszín lakkot használt a készítője. :)

    VálaszTörlés
  2. Az eredeti és a te manikűröd is rendkívül tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik! :) Ezzel a színpárosítással kicsit lágyabb lett az eredmény, ami a mindennapokban is jobban hordható talán. :) Köszi, hogy megalkottad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Az az igazság, hogy nekem is eléggé bejön. ^^ Örülök, hogy ezt a manidat választottam. :)

      Törlés