2014. augusztus 4.

Augusztusi körömkihívás - 1. London

Sereghajtóként jövök én is Manna kihívásának első témájával, ami London.


Már korábban elhatároztam, hogy csatlakozom, és még a témákra is voltak ötleteim, de tegnap a kiposztolt Union Jack-ek tömege döbbentett rá, hogy megint kicsit elaludtam... Az eredeti tervet már nem tudtam megvalósítani, mivel úgy emlékeztem, hogy az első "úticél" Párizs, és Londonra nem voltam felkészülve (újságpapíros technikához szükséges anyagokkal). De szerencsére eszembe jutott egy egyszerűbb, mégis érdekes (legalábbis szerintem) megoldás. A Claire's farmer hatású lakkjával (Denim Look - Blue) festettem ki a körmeim, kivéve a gyűrűsujjam, amire az Egyesült Királyság zászlaját próbáltam megalkotni. A lobogóhoz fehér alapon a már említett kék mellett díszítőszalagot és a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott félgyöngyöket használtam, amit itt találtok:
Előbbi gyanítom nem lesz túl tartós, utóbbi kicsit eltér színben a kívánatostól, de mire összeállt a kép, már nem volt olyan feltűnő. De mutatom az elkészült manikűrt.




Nézzetek szét a BPS nail art kínálatában és használjátok a 10%-os kedvezményre jogosító kódomat.


És ki ne hagyjátok a többiek alkotásait sem!

6 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, szép ez a kék lakk és az extrásított zászló is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Örülök, hogy tetszik. Szerintem is különleges ez a lakk, bár a képek nem sikerültek a legjobban. A tiéd is nagyon jó lett. :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, ötletes a zászló megoldása :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Gondoltam, így szabályosabb lesz. És egy kicsit talán mutatósabb is. :)

      Törlés