2014. augusztus 20.

Menta vintage(szerű) manikűr

Képzeljétek, megérkezett az elveszettnek hitt helyett küldött pót tesztcsomagom is a Born Pretty Store-tól. Ugyanazokat a cuccokat kértem, egy kivételével, ami akkor hiánytermék volt, így ennek a bejegyzésnek az alábbi vizes matricaív lesz a főszereplője.

http://www.bornprettystore.com/nail-water-decals-transfer-stickers-enchanting-floral-pattern-sticker-sh0203-p-15393.html

Habár a fenti képen nem látszik (és a webshop-ban sem igazán), ennek a rózsás kis szépségnek halvány menta színű az alapja, ehhez igazítottam a többi körmöm színét. De hogy egy kicsit feldobjam, a középső ujjam fehér lett és került rá egy - a rózsák színével harmonizáló - félgyöngy is. Utóbbit itt találjátok a BPS-nél:


A matricával annyi gondom volt csak - ami a fotókon is látható - hogy apró pöttyök alkotják a mintát, de ez élőben egyáltalán nem észrevehető. Illetve a jobb kezemen mintha picit felpördült volna a matrica széle a körömágyamnál, de ez szintén nem volt zavaró.


A félgyöngyök extra tartósnak bizonyultak, kb. 5-6 napig a helyükön maradtak, pedig csak fedőlakkot pöttyöztem a körmeimre és abba nyomtam bele őket, és kaptak még egy réteg fedőlakkot a biztonság kedvéért. De tulajdonképpen a matrica is teljesen vállalható volt ennyi ideig, amit ugyanúgy fedőlakkal tartósítottam. És ne féljetek ezektől a nem előformázott matricáktól, jól kezelhetőek, csak el kell találni a körmötök méretét nagyjából, a túllógó részeket pedig el lehet távolítani körömlakklemosóba mártott ecsettel. Tehát mindkettőt bátran merem ajánlani nektek. Ha nem jártatok a BPS háza táján mostanában, érdemes benéznetek, mert rengeteg csodás újdonsággal találkozhattok a nail art részlegükön. És ha rendeltek, adjátok meg az alábbi kódot, hogy 10% kedvezményben részesüljetek.


Ti próbáltatok már ilyen típusú matricát? Ha igen, ezt szeretitek jobban, vagy a köröm formájúakat?

6 megjegyzés: