2014. július 18.

Manikűrvadász 10.

Hihetetlen, hogy alig több, mint egy év alatt milyen népszerű lett a Manikűrvadász, amit elsősorban IsaBellának köszönhetünk. Már a 10. fordulónál járunk, amit Katy bonyolít le. Megsúgom egyébként, hogy nyomós érvként sorakozott a pro oldalon a Manikűrvadászra való jelentkezés lehetősége, amikor fontolgattam, hogy elkezdjek-e blogolni. Nos, hogy jól tettem-e, hogy belevágtam, azt döntsétek el ti, mindenesetre én mutatom a legújabb "zsákmányomat".


Mindig nagyon várom a párok kihirdetését, most sem volt ez másképp. Örültem, mikor megláttam, hogy a LakkHatalom blogot kaptam, hiszen régóta olvasom, és nagyon szeretem. Legfőképp a nyomdázott nail art-ok nyűgöznek le, de végül mégsem ezek közül választottam, hanem egy cuki kis virágos ombre lakkozást, méghozzá ŐT.


Aggie csodásan bánik az ecsettel, sajnos én már kevésbé, de azért sikerül összehoznom egy (számomra legalábbis biztosan) szerethető manikűrt.





A képek elég nyomik lett, mert szokásomhoz híven az utolsó pillanatban alkottam meg a manit, így fotózni már csak lámpafénynél tudtam.

Minden alkalommal nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy tőlem mit választanak, de most talán még izgalmasabb a dolog, hiszen Tatus kapott párként, akitől én lőttem 2 fordulóval ezelőtt néhány helyes kis katicát. Aki lemaradt volna, ITT megtekintheti.

Ki ne hagyjatok senkit, nézzetek be mindenkihez!

22 megjegyzés:

  1. Érdemes volt, naná!!! Nagyon szép lett a Tiéd is, és tetszenek a színei :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik. Helyesek a kis virágok a mutatóujjadon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Mondjuk lehettek volna kicsit nagyobbak, ahogy így elnézem...

      Törlés
  3. Milyen aranyos mindkét változat! :)

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép :) nagyon tetszenek a színei :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csini, imádom ezeket a színeket :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, lányok! Örülök, hogy nektek is elnyerte a tetszéseteket. :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  8. Most sikerült kicsit elérzékenyülnöm. :) Nagyon örülök, hogy a Manikűrvadász, s így picit én is hozzájárultam a blog indításához. :) A manikűr pedig csodaszép, a színvilágát nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm csajok! Annyira cukik vagytok! <3

    VálaszTörlés