2014. március 18.

Márciusi körömkihívás (Kedvencek) - 4. Kedvenc körömlakk

Igaz, hogy nem délelőtt, hanem este 11 óra van, de azért csak mutatnék egy manit, ami Manna kihívására készült. Van még egy szépséghibája a dolognak, ugyanis eredetileg az előző témára szántam. De nevezhetjük kedvenc körömlakknak is (annak ellenére, hogy új szerzemény), mert nagyon régóta szerettem volna megkaparintani a kicsikét, és nem csalódtam benne. :)


Ő pedig nem más, mint a legendás GR Jolly Jewels kollekció 110-es darabja. Fehér alapon használtam, nekem így tetszik. Viszont teljes manikűrt nem akartam vele készíteni, ezért szürkét társítottam hozzá. Jöjjenek a képek, sokat úgysem tudnék hozzáfűzni, nem egy bonyolult kompozíció, a lakk tulajdonságairól pedig úgyis elmondtak már előttem mindent.




Telefonos fotók, nem a legjobb minőség (még hozzám képest se), sorry...

Nektek bejön a "mákos-pipacsos" lakk, vagy sem?

5 megjegyzés:

  1. Ez a GR lakk csodaszép! Egyszerűen nem lehet nem szeretni. xD Kedvet kaptam én is hozzá, csak az a gond, hogy sajnálom lemosni a mostani lakkozásom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is odáig vagyok érte. :) Bár most kicsit elvette a kedvem, hogy az eltávolítása eléggé megviselte a körmeim. Igaz, ez inkább az én hibám, ugyanis egy "jaj, de jó, ezt le lehet húzni" felismerést követően nekiestem, mert azt hittem, lemosóval nagyon összekarcolná a körmöm felületét a sok glitter. Hát jelentem, így sem jártam jobban, sőt...

      Törlés