2013. november 18.

Manikűrvadász 5.

Végre, végre nem csak szemlélője, hanem résztvevője is lehetek a Manikűrvadász játéknak! :) Már nagyon vártam, hogy mikor lesz a következő forduló, és amikor megláttam Vikinél a kiírást, nem sokat teketóriáztam, küldtem is gyorsan a jelentkezésem. Majd mikor megvolt a sorrend, kíváncsian görgettem lefelé a listát, és nagyon örültem, hogy Lexától kell újraalkotnom egy manikűrt, ugyanis rengeteg(!) különlegesnél különlegesebb nail art található a blogján.


Ki is választottam jó néhányat, majd első körben kizártam azokat, amelyek kevésbé egyénre szabhatóak, értem itt ezalatt például a galaxis körmöket. Közben jött a felismerés, hogy azért van "egy pár" olyan alkotása, amit ha megfeszülök, se tudok elkészíteni, szóval felejtős. Sajnos az anyagbeszerzésnél is akadályokba ütköztem, így maradt egy egyszerű, de szerintem nagyon mutatós manikűr, a Menta álom. Íme az eredeti:

Eredeti bejegyzés
Ezen annyit változtattam, hogy kicsit ősziesítettem a színét, illetve a saját körmöm és a beszerzett szegecsek méretéhez optimalizáltam a díszítést. Az alapszín a Flormar 450, ami ebben a bejegyzésben is feltűnt már. Nem is magyaráznám túl a dolgot, jöjjenek a képek.




Izgultam kicsit, hogy nehogy nagyon elbénázzam a feladatot, de azt hiszem, egész jól sikerült. Persze ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy nem vállaltam túl magam. :) Remélem, lesz még sok-sok forduló, mert nagyon élveztem, és biztos jelentkezek legközelebb is. Talán akkor már bátrabb lehetek a választásban is. :)

Láttátok már a többiek munkáját? Melyik a kedvencetek?

7 megjegyzés:

  1. Szerintem ügyesen megoldottad a feladatot és szép manikűrt valósítottál meg! :))

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon nagyon tetszik! Szép lett ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!ű a te változatod is! :)
    Játék és egy új manikűrös kezdeményezés is van a blogomon, nézz be hozzám! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :)
      Az LFP-n erősen gondolkodom, de nem nagyon jönnek sajnos az ötletek a témára.

      Törlés