2013. november 23.

Ki vagy, doki? - 50. évforduló

Ma, az egyik kedvenc sorozatom, a Dr. Who legelső részének (én mondjuk csak az új szériákat láttam) 50. évfordulója alkalmából kedvet kaptam készíteni egy témába vágó manikűrt. Kézügyesség hiányában gyorsan sikerült meggyőznöm magam, hogy semmi jó nem sülne ki abból, ha nekiállnék holmi Tardis-okat vagy Dalek-okat pingálni, így hát újságpapíros technikához folyamodtam... volna, ha tudtam volna tükrözött betűket nyomtatni. De reggeli előtt még annak a végiggondolására nem voltam alkalmas, hogy az újságból kivágott betűk körömre applikálása nem eredményez olvasható szöveget, így hát gyanútlanul a patika felé vettem az irányt, ahol nagy meglepetésemre közölték, hogy a gyógyszertári alkohol vényköteles. Na nem baj, az ABC-ben bedobtam a kosaramba egy - bizonyára rendkívül jó minőségű - 4 centes kiszerelésű Partizán Vodkát is. Még nem tudom mi lesz a sorsa. :D Szóval végül mégis az ecsethez kellett nyúlnom a szivacsokat követően. Ez lett belőle:

Mutatóujjon diszkrét kis barna csillámokkal
Természetesen a hüvelykujjamon ügyesen elkentem a mintát a fedőlakkal... R. szerint kissé zombis kinézetű lett. Sajnos igazat kell hogy adjak neki. De mutatom az ötletet adó logót is:

Forrás
És jöjjön egy kis ínyencség a végére a rajongóknak és a profiknak:

Forrás
Ismeritek a sorozatot? Ki a kedvenc doktorotok?

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó lett a manid! Tetszik az alapja! :)) Teljesen vissza adja a logót

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam. Már attól tartottam, hogy tömeges elvándorlás lesz a blogon a színvonal csökkenése miatt. :D

    VálaszTörlés
  3. Nem értem milyen színvonal csökkenésről beszélsz :D Az LFP-n részt veszel? Remélem meggondoltad magad! :))

    VálaszTörlés
  4. Igen, részt veszek rajta. Bár még mindig nem jött a naaagy ötlet az advent témára, de valamit majdcsak összehozok. :)

    VálaszTörlés