2013. szeptember 21.

Az a bizonyos Első Bejegyzés

Egy ideje fontolgatom ezt a blog dolgot, de valahogy sose akart megszületni az Első Bejegyzés. A végső löketet az adta, hogy egyre inkább szeretnék már részt venni a Manikűrvadász játékban. A jelentkezéshez meg ugye nem ártana néhány épkézláb manikűr. Nos, van is készleten pár régebbi fénykép az eddigi próbálkozásaimról, bár azt előre leszögezném, hogy egyszerű kis dolgokat szoktam művelni, és a képeim minősége sem a legjobb, de remélem idővel mindkettő javulni fog. Szóval jöjjenek a fotók!


Ez a nyomda túladagolásos a legrégebbi amit elő tudtam kotorni. Kicsit több, mint egy éve készült. A körömágybőröm állapota miatti sokkért felelősséget nem vállalok.
Egyszerű nude. Egyszerű körömmatrica.
Nem vagyok odáig a feketéért, de ezt azért szerettem.
Megint nem nagyon kockáztattam.
Ezt mondjuk nem annyira gondoltam át, de gyakorlásnak jó volt, a kevésbé együttműködő mintalemezemmel. A képminőséget, és a "pózt" meg inkább hagyjuk...
Vége az 1. résznek... :) Úgy döntöttem, 5-ös pakkokban hozom a képeket, úgyhogy egyelőre ennyi. Remélem tetszettek. Ha valamelyik színre kíváncsiak vagytok, kérdezzetek bátran.

2 megjegyzés:

  1. Hú! Ha én annak idején tudtam volna, hogy valaki azért fog blogot indítani, hogy részt vehessen a manikűrvadász játékban, bizonyára hamarabb útjára indítom a kezdeményezést! Nagy örömöt szereztél ezzel az Első Bejegyzéssel számomra! (: isten hozott a bloggerinák és a Manikűrvdász világában!
    A manikűrök pedig nagyon jók, nekem az utolsó tetszik a legjobban. (:

    VálaszTörlés
  2. Jaj, köszi szépen, nagyon aranyos vagy! Szóval akkor most örömködünk mindketten. :)

    VálaszTörlés