2015. április 19.

A tavasz színei körömlakkos kihívás - Türkiz/menta

Szóval az úgy volt... hogy fölriadtam téli álmomból (remélem, most már nem alszom vissza), és nekiláttam egy igazi tavaszi manikűr elkészítésének. Emellett elhatároztam, hogy az előző manimat is megosztom veletek. Közben ránéztem bloglovinra, és mit látok? Timi tavaszi színek kihívásának első állomása épp a menta, ami a legutóbbi választásom volt nekem is körömlakkozáskor. Azt hiszem, nem kell több jel, hogy aktivizáljam magam. ^^


Nem egy bonyolult alkotás (tényleg mackó üzemmódban működtem az utóbbi időben), de a következő hétre már van kreatívabb ötletem is. :)


Az alap a S-he 273-as mentája, amit az essence Metal glam 01-es Steel-ing The Scene arany fedőlakkjával dobtam fel kicsit.



Talán az arany lehetne hangsúlyosabb is, mert volt aki ezüstnek nézte (a mentát pedig kéknek), de a lényeg, hogy én tudom a tutit. :D

Szerettem viselni ezt a manit, mert jobb reggeleimen fagyiszínek kombinálására inspirált a ruhaválasztásban. Nektek mi a kedvenc pasztell színpárosotok?

Ha esetleg még nem láttátok volna a többiek munkáit, itt megleshetitek:

5 megjegyzés:

  1. Látványos ezzel a topperrel! :)

    VálaszTörlés
  2. UPDATE!
    Thimmyke alábbi posztját olvasva rájöttem, hogy tévedésből 272-esként emlegettem ezt a menta S-he lakkot, pedig ez a 273-as árnyalat.
    http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2015/04/she-stylezone-koromlakkok.html

    VálaszTörlés