2014. május 21.

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - 6. Fantázialények

Nagy fába vágtam a fejszém ebben a fordulóban, ugyanis a You You által megadott Fantázialények témára nem akartam egyszarvút, pónit, de még sárkányt sem festeni. Viszont nem nagyon bővelkedtem egyéb ötletekben...


Végül egy régen elmentett videót vettem elő, és kicsit (na jó, nagyon) leegyszerűsítettem, hogy megszülethessen ez az erdei tündéres manikűr.


Kicsit közelebbről
És fedőlakk nélkül
Épkézláb képet nem igazán sikerült lőnöm, plusz a fedőlakk kicsit belerondított a középső ujjamon lévő mintába, de a lényeg azért remélem látszik.

Ahhoz képest, hogy az utolsó pillanatban majdnem visszaléptem, mert azt hittem, nem tudok vállalható produktummal előállni, egészen meg vagyok elégedve magammal. A bal kezes bénázást most kihagytam, de nem lehetetlen, hogy egyszer még nekiugrok újra. Csak akkor cseles leszek, és genotherm-re fogok DIY körömmatricákat  készíteni. :)

Felhasznált lakkok:
Hello Kitty - 03
essence - 150 upper green side
Moyra Glamour Shades - 801
Moyra Holographic - 251
Maybelline Mini Colorama - 23 Dark Chocolate
Miss Sporty Crack Me Up - 2257
NYC Turbo Dry Top Coat

Kíváncsi vagyok, a többiek milyen képzeletbeli lényt varázsoltak a körmeikre, nézzétek meg ti is! A korábbi fordulókról, és az egész kezdeményezésről pedig IsaBella blogján kutakodhattok.

Szeretitek a tündérmeséket? Melyik a kedvencetek? Pán Péter, Arthur és a villangók, A zöld urai, esetleg valami más?

11 megjegyzés: