2015. február 16.

Manikűrvadász 15.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én el sem tudom mondani, mennyire várom már a jó időt. Legalább annyira, mint Panka, a 15. Manikűrvadász háziasszonya várta a párok kihirdetését. Így nem volt kérdés, hogy már tavaszias színekkel alkotom újra a manikűrt, amit Zizitimtől választottam.


Régen volt már, hogy ennyi manit esélyesnek ítéljek a levadászásra. Mindenképpen nézzetek szét Zizitim blogján, mert rendkívül változatos lakkozásokat találhattok nála az egyszerűbbektől a bonyolultabbakig, és a könnyebben elkészíthetőek is nagyon ötletesek. Igaz, én most nem voltam formában, és kompromisszumos megoldással kell, hogy részt vegyek a fordulón, ugyanis a kiszemelt cikkcakk mintás csodát sehogy sem sikerült reprodukálnom.

Eredeti bejegyzés
Viszont amit a korall és az arany együtt tud, az valami hihetetlen. Legalábbis én most szerelmes vagyok ebbe a párosításba. Ajánlom mindenkinek hangulatjavító gyanánt.




Kíváncsi vagyok, mit választ tőlem Elíz. Másodszor... ^^ Első ITT. És remélem sokszor részt vehetek még ebben a szuper kis össznépi manikűrös társasjátékban Bellának köszönhetően, mert mindig nagyon élvezem. :)

Lessetek be a többiekhez is!

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, ez a színkombó tényleg tökéletes :)

    VálaszTörlés
  2. Jól mutat egymás mellett ez a két szín. Nagyon tetszik a mani :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon eltaláltad a színeket ^^

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, lányok! Örülök, hogy Nektek is tetszik. :3

    VálaszTörlés
  5. Szépséges lett, szerintem is nagyon jó ez a színpárosítás! :) És bocsánat, hogy csak egy nap késéssel tudtam kitenni az én alkotásomat, miközben Te itt vártad :$ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :3 A késés miatt pedig ne fájjon a fejed, velem is előfordult már. :) Legalább volt egy kis extra izgalom. ^^

      Törlés