2015. január 5.

Manikűrvadász 14. - 2. szülinapi forduló

Kis kihagyás után újra jelentkeztem a sorrendben 14. Manikűrvadászra, ami az első szülinapihoz hasonlóan zajlik, vagyis külföldi blogokat sorsolt mellénk Bella.

Felhívás

Én Jessie-nél nézelődtem a Nailed It NZ blogon, és egy irtó cuki manira esett a választásom, méghozzá erre a baglyosra. Különben csak ajánlani tudom, hogy nézzetek szét nála, hihetetlen profi a csaj.

Eredeti poszt

Nos, én most is megpiszkáltam a színeket kicsit. Valahogy sosem bírom ki, hogy nem térjek el az eredeti manikűrtől legalább ennyiben. A fehér és az ezüst maradt, viszont a mentát és a levendulát dobtam, és jött helyettük a barna és a szürke. És minő meglepő fordulat, most is előkerült az essence piros lakkocskája, mint az előző két bejegyzés alkalmával. Valamiért nem sikerül szabadulnom a bűvöletéből...A jobb kezemről a közelit inkább hagyjuk, mint ahogy a fedőlakkos végeredményt is. :( Még szerencse, hogy mindig készítek fedőlakk előtti képeket is, mert szokás szerint most is elkentem vele a mintát kissé. Nem értem... az még oké, hogy a bagoly szeme (ami ugye a mintának a 3. rétege), megfolyt picit, mert nem tudott rendesen megszáradni, na de hogy az előző nap megfestett csíkok miért adták meg magukat, az meghaladja a felfogóképességem...

"Kárpótlásul" mutatok egy kétkezes, és egy vakus képet is.A színválasztásomat az alant látható kirakat befolyásolta.Igen, igen, még Karácsony tájékán elkészültem a manikűrrel, úgyhogy most nyugodtan dőlhetek hátra, és nézegethetem a többiek alkotásait. Tegyétek ezt Ti is!

19 megjegyzés:

 1. De cuki az a bagoly ^^ Nagyon tetszik a manid :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jópofa manikűr, igazán tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Annyira cuki! Összeségében pedig nagyon jól mutat rajtad :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyos, szuper lett! ^^

  VálaszTörlés
 5. Ez a bagoly, annyira aranyos! Nagyon szép lett az egész!

  VálaszTörlés
 6. Huhúúú, de jóóó! :))) A baglyot imádom!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm, lányok! Aranyosak vagytok. :) ^ (OvO) ^

  VálaszTörlés
 8. na a fejembe teljesen ugyanaz a mondat volt, mint amit Lexa írt. : )) nagyon aranyos!

  VálaszTörlés
 9. Szuper lett, kár hogy nincs közelebbi fotó. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Anna, én is pont megállapítottam, hogy készíthetnék közelebbi fotókat. ^^ Bár... hogy is fogalmazzak... az én manikűrjeimnek jót tesz a távolság. XD

   Törlés
 10. Nagyon édes lett a baglyod és az egész manikűr szuper lett!:))

  VálaszTörlés
 11. Igazán kedvesek vagytok! Örülök, hogy tetszik Nektek. :)

  VálaszTörlés
 12. Szerintem pont jó, hogy van ennyi eltérés és mégis ugyanaz a mani. A piros lakkok nekem is kenődnek, nagyon óvatosan kell fedőlakkozni őket. Aranyos mani!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hmm... szóval a piros ilyen különösen kényes szín. Ezt eddig még nem vettem észre, de legalább némi reményt ad. :)
   Örülök, hogy tetszik. :3

   Törlés